Mijn magische paswoord

Het magische paswoord dat mijn leven een nieuwe wending gaf …

Het is nu ongeveer drie jaar geleden. Ik werkte nog full-time als bediende op een kantoor. Het salaris was goed, de collega’s vielen wel mee en mijn jobinhoud was redelijk OK. Maar ik werd er niet happy van. 

Ik wou veel liever full-time doen wat ik toen nog enkel in mijn vrije tijd deed: workshops geven, mijn kennis delen, mensen helpen hun droomleven waar te maken, enz. Dat wou ik al heel lang. Het ontbrak mij gewoon aan vertrouwen om de sprong te wagen en alle financiële zekerheid – voor zover die al bestaat – achter te laten.

Op een bepaald moment werden er op kantoor nieuwe laptops aangekocht. De IT-man kwam dus ook bij mij langs om de nieuwe laptop te installeren, en hij vroeg mij om een paswoord te kiezen. En toen kreeg ik een kristalheldere ingeving die mijn leven een nieuwe wending zou geven.

Foto

Ik typte mijn nieuwe paswoord in: “Thisismylastjob!!”

Voilà, mijn nieuwe intentie was geboren.
Dit zou mijn laatste job in loondienst zijn. Ik was vastbesloten om mijn eigen onderneming te starten. Hoe, waar, wanneer? Geen idee. Dat liet ik zoals gewoonlijk aan het Universum over.

Mijn enige belangrijke vraag was “waarom”.
– omdat ik me voelde wegkwijnen op dat kantoor.
– omdat ik een ‘people person’ ben 
– omdat ik voelde dat ik een andere missie te vervullen had.

Elke dag typte ik dus minstens één keer het paswoord van mijn laptop in: “Thisismylastjob!!” Zo herinnerde ik mezelf dagelijks aan mijn verlangen.

Het werd het paswoord van mijn nieuwe leven.

Want enkele maanden later – op een warme augustusdag –  ben ik op kantoor gewoon gecrasht. Mijn hersenen en zenuwstelsel zeiden gewoon STOP
​Ik ben die dag naar huis gegaan (dat lukte nog net), en ben niet meer teruggekeerd. ​Of ja, nog één keer om mijn persoonlijke spullen op te halen.

Na 6 maanden rust en alles wat nodig was om mijn geest tot rust te brengen en mijn lichaam  terug op te laden, ben ik gestart in een begeleidingstraject tot zelfstandige. Dat had de synchroniciteit op het perfecte moment op mijn pad gebracht. 

Wanneer je echt kiest voor jezelf, brengt het Universum je alles wat je nodig hebt.

De dag dat ik me heb geregistreerd als volledig zelfstandige, hoorde ik wel nog even een stemmetje in mijn hoofd zeggen: “OMG wat heb ik aangevangen? Komt dit wel goed?”  Maar dat ego-gespartel heb ik liefdevol en kordaat het zwijgen opgelegd 🙂

Ik heb er geen minuut spijt van gehad. 
​Het is helemaal goed gekomen!

En? … Wat is het paswoord van jouw nieuwe leven?

Geraak je er alleen niet uit? Dan kan ik je begeleiden tijdens een job coaching traject, dat onder bepaalde voorwaarden door de Vlaamse Overheid gesponserd wordt.

Mijn magische paswoord heeft zeker een belangrijke rol gespeeld, maar er is natuurlijk ook een specifiek  creatieproces aan te pas gekomen.

Wil jij jouw creatieproces ook verfijnen?
Dan heb ik 5 bijzondere manifestatietips  voor jou.
Of kies je meteen voor mijn cursus om jouw eigen geluk te creëren?

Cheers, op jouw nieuwe leven!
Rita ♥

Over de auteur:
Rita is loopbaanbegeleider bij Heart@Work en manifestatie coach. Ze heeft als missie jou te tonen hoe je de vrijheid en het vermogen hebt om het leven van je dromen te manifesteren. Ze organiseert op regelmatige basis workshops.

“Ik gun het natuurlijk ook jou om je authentieke zelf te kunnen zijn en meer vrijheid en geluk te ervaren! ♥ Ik ga samen met jou op weg en begeleid je om een shift te maken in je leven en te gaan voor wie jij bent.”

Lees meer over haar Rita via haar website www.freedomlab.be